Idag släpps Makrillens första 20 lägenheter på Omflyttningsplatsen

Idag läggs kvarteret Makrillens 20 första hyresrätter på Omflyttningsplatsen, och blir därmed sökbara för dig som är hyresgäst hos oss. Vill du flytta in i ett växande Gamlestaden? Läs mer och kliv in en av etagelägenheterna i en 360 graders vy!

Från och med idag publiceras 20 av de 112 hyresrätterna på Omflyttningsplatsen. Varje lägenhet ligger sökbar under cirka en veckas tid, och blir därefter sökbar på Boplats för den som står i kö där.

Mittemot SKF-huset utmed Artillerigatan i Gamlestaden, bygger Poseidon ihop med Egnahemsbolaget ett helt nytt kvarter med 249 nya bostäder. Poseidon står för 112 hyresrätter i kvarteret, resterande lägenheter blir bostadsrätter.
Här bor man med en härlig innergård som delas med grannarna i bostadsrätterna. Lägenheterna blir moderna i varierande storlekar – från mindre ettor till härliga etagelägenheter och femmor med radhuskänsla. En del av lägenheterna har extra högt i tak. De allra flesta lägenheterna har balkong plus att många även har tillgång till loftgång.

I april är det inflyttning!

360° visning

Här kan du ta en 360 graders kik från balkongen och inne i en av etagelägenheterna: Tittar du på mobilen, vänd mobilen till en liggande vy, tryck på nedåtpilen till höger och titta dig om åt alla håll genom att svajpa! Har du VR-glasögon, klicka på ”masken” på 360-bilden och känn dig som hemma.